Bici Sicily

Zaterdag 8 april - Zaterdag 15 april 2023

We trappen ons seizoen af met een rondje Sicilië. Het grootste eiland in de Middellandse zee is een onontdekte parel voor fietsers, met rustige wegen en heerlijk eten. Koppel dat aan een rijke historie, prachtig natuurschoon en we hebben een tocht. Finish vanzelfsprekend op de mythische Etna!

LEJOG (1 of 2 weken)

Zaterdag 17 juni - Zaterdag 1 juli 2023

LEJOG staat voor Land's End – John O'Groats. Op het continent geen bekende tocht, maar in Groot-Brittanië is dit een absolute must en soort van 'rite of passage'. Afgelopen jaar is deze tocht ons zo goed bevallen dat we gewoon nog een keer gaan.

Tour de France

Vrijdag 30 juni - Zaterdag 22 juli 2023

Jour Avant, One day ahead, Dag voor de Profs. Het zelf fietsen van de Tour de France heeft vele namen, maar één ding is altijd hetzelfde: Deze moet je ooit gefietst hebben! En niet voor eens voor de welverdiende 'bragging rights', want dit is een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring.

Jurassic Park

Zondag 16 juli - Zondag 23 juli 2023

Gravel ride dwars door de Jura. Fiets door een prachtig en ongerept natuurgebied op de grens van Frankrijk en Zwitserland, via gravelpaden, singletracks en zo nu en dan een asfaltstrook.

Pyreneeën Coast-2-Coast

Vr. 18 augustus - Zo. 27 augustus 2023

Fiets in een week tijd van de Golf van Biskaje naar de Middellandse zee, dwars door de Pyreneeën. Het kleine broertje van de Alpen staat bekend om de rustige wegen, indrukwekkende vergezichten en bijzondere flora en fauna. Ontspanning en inspanning zijn perfect in balans in deze tocht.

Giro d'Italia 2025

Mei 2025 (exacte data onbekend)

In 2025 willen we de trilogie voltooien door de Giro, één dag voor de profs uit te organiseren. Met een verwachtte finish bovenop de legendarische Stelvio in het vooruitzicht, hebben we gekozen voor dit jaar. Je kunt je nu alvast aanmelden, zodat jouw deelname aan dit unieke event verzekert is.

Contact

+ 31 6 41 36 30 53

Klantenservice

Algemene Voorwaarden

Garantieregeling

Huisregels

Categorieën

Community

KvK: 76304973

BTW: NL003075523B92