Classics du Courage

Zaterdag 3 april - Zondag 11 april 2021

Voor velen is het fietsen van een Klassieker een doel op zich. Om jezelf een heuse 'Flandrien' te mogen noemen moet je toch wel alle Klassiekers een keer weggetrapt hebben. Ga met ons het avontuur aan en fiets maar liefst 5 uitdagende Klassiekers in één week tijd!

Giro d’Italia 2021

Donderdag 6 mei - Zondag 30 mei 2021

De Giro d’Italia is volgens insiders de zwaarste én uitdagendste van alle drie de grote rondes. Maar de Giro is zoveel meer: verrukkelijk eten, uitmuntende koffie, culturele pareltjes en natuur waar je ogen van gaan tranen. Bella Italia wacht op je!

The Bucketlist Ride

Zaterdag 12 juni - Zaterdag 19 juni 2021

De ultieme uitdaging in het hooggebergte. We fietsen maar liefst 15 cols in 4 dagen, waarvan een aantal gerenommeerde namen die op ieders bucketlist thuis horen. Daarnaast ook de wat minder bekende maar wel schitterende klimmetjes.

Tour de France 2021

Donderdag 24 juni - Zondag 18 juli 2021

Jour Avant, One day ahead, Dag voor de Profs. Het zelf fietsen van de Tour de France heeft vele namen, maar één ding is altijd hetzelfde: Deze moet je ooit gefietst hebben! En niet voor eens voor de welverdiende 'bragging rights', want dit is een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring.

Exploring: LEJOG

Za. 24 juli - Wo. 4 augustus 2021

Ma. 2 augustus - Wo. 18 augustus 2021

Geïnspireerd door onze collega's van Tropical Cyclist, hebben we een Exploring Cycling toegevoegd aan ons programma. We zijn zelf nog niet op verkenning geweest in het gebied en willen dit graag samen met jullie gaan doen voor het uitzetten van een nieuwe route voor Coureurs du Courage. Een unieke uitdaging voor diegenen die van avontuur houden en graag met een kleine groep fietsen.

Pyreneeën Coast-2-Coast

Vrijdag 27 augustus - Zondag 5 september 2021

Fiets in een week tijd van de Golf van Biskaje naar de Middellandse zee, dwars door de Pyreneeën. Het kleine broertje van de Alpen staat bekend om de rustige wegen, indrukwekkende vergezichten en bijzondere flora en fauna. Ontspanning en inspanning zijn perfect in balans in deze tocht.

Meetup! CdC

Maandelijks

Tijdens het wielerseizoen organiseren we elke maand een zogenaamde Social Ride onder de noemer Coureurs du Courage: Meetup!. Dit zijn laagdrempelige toertochten die iedereen mee kan rijden, waarbij de focus ligt om kennis te maken met het fietsen (in een groep), nieuwe sociale contacten op te doen en vooral heel veel lol en gezelligheid.

Contact

+ 31 6 41 36 30 53

Klantenservice

Algemene Voorwaarden

Huisregels

Categorieën

Community

KvK: 76304973

BTW: NL003075523B92