Classics du Courage

Zaterdag 2 april - Zondag 10 april 2022

Voor velen is het fietsen van een Klassieker een doel op zich. Om jezelf een heuse 'Flandrien' te mogen noemen moet je toch wel alle Klassiekers een keer weggetrapt hebben. Ga met ons het avontuur aan en fiets maar liefst 5 uitdagende Klassiekers in één week tijd!

Coureurs du Chouffage

Vrijdag 29 april - Maandag 2 mei 2022

Gravellen is hot. En wij snappen wel waarom: de natuur ontdekken op een sportieve manier gekoppeld aan de live slow / ride fast -mentaliteit is precies wat fietsen zo’n geweldige hobby maakt. Vandaar dat ook wij ‘om’ zijn en dit jaar beginnen met een paar tochten.

Exploring: Noorwegen

Zaterdag 4 juni - Vrijdag 17 juni 2022

We zijn zelf nog niet op verkenning geweest in het gebied en willen dit graag samen met jullie gaan doen voor het uitzetten van een nieuwe route voor Coureurs du Courage. Een unieke uitdaging voor diegenen die van avontuur houden en graag met een kleine groep fietsen.

Jurassic Park

Zondag 19 juni - Zondag 26 juni 2022

Gravel ride dwars door de Jura. Fiets door een prachtig en ongerept natuurgebied op de grens van Frankrijk en Zwitserland, via gravelpaden, singletracks en zo nu en dan een asfaltstrook.

Tour de France

Donderdag 30 juni - Zaterdag 23 juli 2022

Jour Avant, One day ahead, Dag voor de Profs. Het zelf fietsen van de Tour de France heeft vele namen, maar één ding is altijd hetzelfde: Deze moet je ooit gefietst hebben! En niet voor eens voor de welverdiende 'bragging rights', want dit is een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring.

End to End cycling: LEJOG

Zaterdag 30 juli - Zondag 14 augustus 2022

LEJOG staat voor Land’s End – John O’Groats. Op het continent geen bekende tocht, maar in Groot-Brittanië is dit een absolute must en soort van 'rite of passage' als je serieus genomen wilt worden in het sportieve fietsen. Als je deze gefietst hebt krijg je daar meer kudo’s dan dat je de Tour gefietst zou hebben – dat niveau.

Vuelta a España

Do. 18 augustus - Za. 10 september 2022

Altijd al gedroomd van zelf een grote ronde te fietsen? Uitgekeken op de sportieve uitdagingen op wielergebied in Nederland? Een enorme voorliefde voor Spanje en de fiets? Of wil je per se alle drie de Grand Tours gefietst hebben? Dan is dit je kans!

Pyreneeën Coast-2-Coast

Vr. 16 september - Zo. 25 september 2022

Fiets in een week tijd van de Golf van Biskaje naar de Middellandse zee, dwars door de Pyreneeën. Het kleine broertje van de Alpen staat bekend om de rustige wegen, indrukwekkende vergezichten en bijzondere flora en fauna. Ontspanning en inspanning zijn perfect in balans in deze tocht.

Contact

+ 31 6 41 36 30 53

Klantenservice

Algemene Voorwaarden

Garantieregeling

Huisregels

Categorieën

Community

KvK: 76304973

BTW: NL003075523B92